Week 8 Mei 2024

nou de laatste week voor de meeste pups, ff slikken hoe snel dit is gegaan. Aan de andere kant zal het voor de nieuwe baasjes een eeuwigheid hebben geduurd, maar het moment is nabij.

10 mei 2024.
Gisteren een puppy test gedaan en alle karaktertjes eens individueel beoordeeld samen met Hetty van Veenedaal, dank voor deze ervaring. Ja ik denk dat we voor elke baas de juiste match hebben. Nog een weekje groeien hier thuis en verder socialiseren en dan zijn ze er klaar voor en gaan ze de wijde wereld in.

11 mei 2024.
Bovenstaand zie je de foto’s van een zeer geslaagde puppymeeting met bijna alle toekomstige baasjes en hun pups. Ook konden ze kennismaken met papa want hij was er ook bij en onder genot van een hapje en een drankje sloten we deze meeting af. een geslaagde dag!

gewichten-week-8-vrij

15 Mei 2024
Nog 2 nachtjes slapen en dan tja is het onvermijdelijke toch daar, afscheid nemen van dit nestje! Wat is dit een leuk nestje zeg met stuk voor stuk leuke puppy’s, zo trots op dit nestje. Ik weet dat het goed is voor ze om nu de wereld te gaan ontdekken maar missen ga ik ze zeker….