week 9 Mei 2024

21 Mei 2024
het vertrek van Nora, onze kleine stip. dan blijven er nog 2 heren over en die mogen nog even bij ons zijn. vanaf hier pakken we de normale draad weer een beetje op en zullen er niet dagelijks meer updates zijn. Helaas ook even geen webcam ivm puppy’s die het nodig vonden het touwtje van de camera te slopen

18 mei 2024
Na het vertrek van Blitz en Lizzy was het toch wat onrustig bij de andere puppy’s maar tja dat hoort bij het gewennings proces en vandaag staan de volgende 2 op het programma namelijk Guusje en Kees (Flash). Wat ons erg helpt zijn de leuke lieve verhalen van de 2 die al naar hun nieuwe baasje zijn, hopelijk gaat dat vandaag ook zo.

gewichten-week-9-di-1

17 Mei 2024
En daar is dan de gevreesde dag. Vandaag vliegen 2 pupjes uit, zoals wij ze kennen mountain en special maar vanaf vandaag heten ze Blitz en Lizzy. ja het doet pijn afscheid nemen maar het is ook goed. Want de kleintjes zijn toe aan een nieuw hoofdstuk in hun leven en voor ons tijd om weer wat rust terug te krijgen in ons leven. Morgen vertrekken de volgende 2 namelijk Flash en First. en die gaan Kees en Guusje heten. en dan Dinsdag Stip en zij gaat Nora heten. De andere 2 puppies blijven nog wat langer. Dus daar zal ik nog regelmatig over hun avonturen schrijven.

Dag Lieve Lizzy, heel veel plezier met je baasjes Janet en Andrè. En gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!
Groei-tabel